afspreken?

dit deden wij voor yogamate

merkstrategie

bepalen

logo 

ontwerp

huisstijl

creatie

webdesign- 

en bouwen

merkuitingen

vormgeven

alles is zen

Alles wat Yogamate naar buiten brengt straalt rust uit. Van de kleuren, kleurverlopen en grafische uitingen tot het materiaal van de verpakking en wat je daarbinnen in vindt. Yogamate staat voor het minimalisme en van eenvoud tot in de details. Altijd een antwoord op je vraag. Altijd een update van je bestelling. Yogamate snapt jou en snapt yoga. 

 

 

bekijk
de branding

een échte caregiver

Yogamate is een echte caregiver. Waarom? De verzorger is een echte beschermer. Iemand die anderen onbaatzuchtig wil helpen. Ze kiezen altijd voor harmonie boven conflicten en hebben een luisterend oor voor iedereen. Verzorgers zijn er altijd voor je en hun steun is eindeloos. 

yogamate over ons

5/5

Heroes & Weirdos heeft ons yogamerk naar een hoger niveau getild. De oude branding sloeg niet goed aan dus zijn we op zoek gegaan naar een partij die een gehele huisstijl voor ons kon maken. De stijl heeft onze verwachtingen overtroffen. Het is zen, rustig maar ook écht uniek. Er ademt zelfs een bubbel op de website mee, zodat onze bezoekers in de yoga-sferen komen terwijl ze winkelen. Een aanrader als je een huisstijl of webdesign wil laten maken.

Shai – Eigenaar

jouw merk
sterk maken?

je hoort zo snel mogelijk van ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar top

afspreken?
klinkt goed!

je hoort zo snel mogelijk van ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.